Hur du blir säker på att vinna i Blackjack?

 

Lär dig hur du kan vara säker på att vinna – och inte förlora – när du spelar Blackjack.

När du vill vara säker på att vinna vid pokerborden ska du inte bara spela på tur, utan öva och öva på ditt pokeransikte och även andra pokerkunskaper. Hårt arbete, eller hur? Å andra sidan, medan andra sorters spel såsom Roulette eller spelmaskiner inte kräver att du utövar särskilt mycket mental ansträngning vid själva spelandet, ger de dig lägre chanser att vinna.

Därmed är Blackjack, om du vill hindra dig själv från att förlora pengar när du spelar, det bästa alternativet.

Om du aldrig har spelat Blackjack innan, är reglerna liknande som när du spelar Lucky 9. I Lucky 9 måste dina kort nå upp till 9 eller valören närmast. Alla kort som går över 9 förlorar och spelare med kort på mer än 9 måste erkänna sig besegrade. Samma sak gäller för Blackjack, men nu bör du sikta på 21 istället för 9. Medan du i Lucky 9 bara tillåts att dra upp till tre kort, kan du i Blackjack ta upp hela fem kort.

Tips för hur du vinner i Blackjack
Nu när vi har friskat upp ditt minne om hur man spelar Blackjack, låt oss gå vidare med tips som hjälper dig att vinna stort på Blackjack.

Blackjack Mjuka och hårda händer
Om du är obekant med blackjackspråk, måste du förstå att en mjuk hand är terminologin som används för att beskriva kort som innehåller ett ess och ett nummerkort såsom sex, och sen använda esset för att nå upp i en totalsumma på 17. Å andra sidan, en hård hand skulle innehålla kort som inte inkluderar några ess eller kort som har ett ess men som inte används som motsvarande en elva.

Somliga säger att det är bättre att ha en hård hand än en mjuk sådan.

Blackjack Välja bord
Ja, det rätta bordet kan ha en positiv effekt på din framgång i Blackjack, så välj noggrant. Först och viktigast, var säker på att den tillåtna minimum-insatsen inte överstiger mer än 5% av dina marker. Lär känna de olika varianterna på regler för varje bord eftersom dessa också kan påverka dina möjligheter att vinna, oavsett hur små de är.

Blackjack Försäkring
Och slutligen, försök att undvika att någonsin ta försäkring eller åtminstone enbart om det är din sista utväg. Oavsett hur vänlig han verkar kan dealern vara din värsta fiende i Blackjack. Så genom att ta försäkring kan det handla om att satsa på din fiende och ibland emot dig själv.

Är allt klarare nu? Det är bra. Börja satsa och vinn lite pengar nu då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *